Retournering

14 dagen bedenktijd

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop via LUXXUS.nl heb je 14 dagen om gebruik te maken van de bedenktermijn. Binnen deze periode dien je ons te laten weten dat je de bestelling wilt retourneren.

Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Hierbij is het van belang dat je de producten in originele staat, ongebruikt en compleet in de verpakking terugstuurt.

Na ontvangst van de bestelling ontvang je uiterlijk binnen 30 dagen het volledige bedrag teruggestort op de rekening die je bij de aankoop hebt gebruikt. De kosten van het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Neem contact met ons op via het contactformulier of info@luxxus.nl wanneer je gebruik wenst te maken van de bedenktermijn. Vermeld hierbij het ordernummer van de betreffende bestelling. We streven ernaar om je aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Defecten

Heb je een defect product ontvangen of is het product defect binnen de garantieperiode van 24 maanden? Neem dan contact op via ons contactformulier of info@luxxus.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en een omschrijving van de klacht. We streven ernaar om de aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Elmarc B.V.
Kolenbranderstraat 28
2984 AT Ridderkerk
Nederland

info@LUXXUS.nl
0900 3555 333 (tussen 9:00 uur en 13:00 uur)